• Pod

mom-giving-daughter-glass-water-drink-while-cooking-salad-squeezing-lemon-kitchen-family-cooking-healthy-lifestyle-concept.jpg

Većina djece pije vrlo malo tekućine. Organizam treba veliku količinu tekućine da bi mogao ispravno funkcionirati. Dijete u vrtićkoj dobi bi trebalo popiti barem litru tekućine dnevno. U to ne spadaju limunada i umjetno zaslađena pića Pročitajte koja su pića idealna za utaživanje žeđi, što je nektar, sirup i voćni sok.

Idealno piće za utažiti žeđ je voda, bilo mineralna ili obična voda. Informaciju o kvaliteti vode možete dobiti kod mijesnog isporučitelja vode. Djeca koja se od malena naviknu na vodu piju je bez problema i kasnije. Biljni i voćni čajevi su također preporučljivi.

Za djecu nisu preporučljiva pića koja sadrže umjetna sladila (light pića), ACE sokovi, kava, crni i zeleni čaj, CocaCola, ledeni čajevi i energetska pića.

Kontakt
Tilea d.o.o.
  • Gromiljak b.b. Kiseljak
  • info@tilea.ba
  • +387 30 872 336
© 2022 Copyright: TILEA d.o.o. Design and development
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.